Ottoman Thermal Palace Otel


Antakya Ottoman Palace Thermal Resort

Modern insanın sürekli bir yere, bir şeye, birisine yetişme telaşı, iş stresi, trafik ve stresle boğuşma çabası sırasında rutin ve gündelik işleri ertelememek için ertelediği şey aslinda kendisidir. Tüm bu koşuşturma içerisinde ise, dinlenmek ve kendisini dinlemek ister. Iste Ottoman Palace size bu firsati sunuyor;“Sağlıklı” bir tatilin adresi olan otelimizde hem tarih, hem turistik, hem kongre hem de sağlık turizminden bir arada faydalanmanız, bir tatili diğerinden vazgeçmeden geçirmeniz mümkün. Tatil alışkanlıklarınızı sadece yaz aylarına sıkışıp kalmak zorunda bırakmadan devam ettirebilir, hemde bunu yaparken beş yıldızlı bir hizmet kalitesini tecrübe edebilirsiniz.

 

Genel Bilgiler

  • Şehir : Hatay-Antakya
  • Bölge : Hatay Merkez
  • Oda Sayısı : 252 Odalı bir oteldir
  • Merkeze Uzaklık : 12.0 km
  • Hava Alanına Uzaklığı : 15 km
  • Denize Uzaklık : 0 mt
  • Mevki : Güngör Uydu Kent
  • Pansiyon : Oda Kahvaltı - Yarım Pansiyon
  • Konaklama Detayları : Tesis oda kahvaltı,yarım pansiyon ve tam pansiyon olarak hizmet vermektedir.
    Bir bay,bir bayan ve bir karışık ünite olarak kaplıca Termal Havuzları,Türk hamamı,Fin hamamı,sauna,fitnes center,100 kişilik sinema salonu,lobby ve odalardaki wireless ,teniz kortları kullanımı ücretsiz aktivitelerdir

    Bizi dinlerseniz dinleneceksiniz….

    ANTAKYA; MEDENIYETLER ŞEHRI
    Antakya, adeta sihirli bir kapıdan girilen mistik ve büyülü bir coğrafyanın parçasıdır. Buraya nereden gelmiş olursanız olun milattan öncesinden başlayan tarihi mirasların rengi, kokusu, dokusu sizde tanıdık ve bilinmez, yakın ve uzak acı ve tatlı hüzünlü ve eğlenceli bir tortu bırakacaktır. Bin yılı aşkın zamanların üzerinizdeki bu çelişkili tortular, gördüklerinizi sadece tarihi eser olmaktan çıkartacak ve görülen olmaktan fazlasını sunacaktır.

    Dünyanın en eski yerleşim birimlerinden olan Antakya, bütün dinleri, kültürleri bir arada barındıran bir şehirdir. Birçok çağa, savaşa, olaya karşı dimdik ayakta kalarak direnen Antakya, bu kültür mozaiği içinde bugünlere kadar gelerek kendini kanıtlamıştır.

    M.ö dönemlerden başlayan sayısız medeniyete ev sahipliği yapmış ve bu medeniyetlerin en nadide eserlerini hala bünyesinde barındıran Antakya, tarihi sayfa sayfa bir nakkaş gibi önümüze sermektedir.

    OTTOMAN PALACE
    Otelimiz isminin büyüklüğüne yaraşır bir şekilde tasarlanmış ve dizayn edilmiştir. Otelimiz turizm bakanlığından tescilli tek beş yıldızlı oteldir. Beş yıldızımıza yaraşır bir hizmet anlayış ve kalitesiyle otelimiz , tamami suite toplam 252 oda, 650 yatak kapasitesine sahiptir.

 

Antakya Ottoman Palace Thermal özellikle sağlık turizmi konusundaki iddiası büyüktür. Dolayısıyla bu iddiası aktivitelere de yansımaktadır. Termal havuzları ayrı ayrı bay, bayan ve karma termal havuz olmak üzere üç ana gruptan oluşmaktadır.

Sıcak suyun her türlü şifasına varmak için türk hamamı, jakuzi buhar odaları, açık profesyonel yüzme havuzu bunlardan bir kaçı. Suya sadece girmek değil suda vakit geçirmek isterseniz o zaman yosun, çiçek, çikolata banyolarını denemelisiniz. Suda attığınız toksinlerle yenilenen vücudunuza masaj zevki yaşatmak isterseniz bu hizmet de mevcuttur. Suya girmek vakit geçirmek değil de suda eğlenmek taraftarıysanız o halde sizleri aqua park ve su kaydırağına bekleriz.

Konum:
Şehir Merkezinde, Havaalanına Yakın, Göl Kenarında, Termal Sulara Yakın Antakya 10 km, Antakya Havaalanı 15 km, Antakya 12 km, Samandağ 25 km, İskenderun 60 km,

 

 

 

YİYECEK - İÇECEK

 

 

Antakya Ottoman Palace Thermal: Oda Kahvaltı, Yarım Pansiyon, Tam Pansiyon, 3 Restaurant Kapalı kapasite:2000, Açık kapasite: 2500, Kahvaltı Salonu (toplam kapasite: 500), Snack Bar, Hünkar Restaurant, 500 kişilik, Osmanlı Restaurant, 1000kişilik., Lobi Bar, Kafeterya. Lalezar Restaurant, 500 kişilik, Vitamin Bar, Türk, Uluslararası, İtalyan, Fransız, Vejetaryen, Deniz Ürünleri Mutfakları

Yiyecek - İçecek (Oda Kahvaltı, Yarım Pansiyon veya Tam Pansiyon)
Kahvaltı: (Açık büfe) restaurant 07:00 - 10:30
Çay Saati: (Çay, kahve, kek servisi) yaz ve kış saatlerine göre ayarlanılır.
Akşam Yemeği: (açık büfe) Restaurant 19:00 - 22.00
Diyet Büfesi: restaurantta 19:00 - 22:00
A'la Carte: Restaurant 09:30 - 24:00
Barlar: Lobby Bar, vitamin bar, Snack Bar, Kafeterya, Osmanlı Otağı, Şark Köşesi, Orient Cafe, Oyun Salonu

 

 

 

ODA

 

 

Antakya Ottoman Palace Thermal: 252 Standart Oda, 650 Yatak, 2 Engelli Odası, 28 Köşe Oda, 2 Kral Dairesi, 24 Suit

Özellikleri: Telefon,  Saç Kurutma makinası, Elektronik Kilit Sistemi , Duş ve Tuvalet , Banyo , Banyoda Telefon, Yangın Alarmı , 4 Saat Oda Servisi , TV , Uydu TV ,  Minibar , Uyandırma Servisi, Kasa, 2Müzik Yayını, Kablosuz Internet, Merkezi Klima.

Bahçe Manzarası, Havuz Manzarası,  Dağ Manzarası

 

 

 

TOPLANTI KONGRE

 

 

Antakya Ottoman Palace Thermal: 8 Toplantı Salonu Toplam kapasite: 2300,Maks (m2/kapasite):954/1400, Min (m2/kapasite):50/60, Kablosuz Ağ Bağlantısı, Yaka Mikrofonu, Kablosuz mikrofon, Masa Mikrofonu, Ses Kayıt Sistemi, Işık Sistemi, Kurumsal internet bağlantısı, Ses Sistemi, Dvd Oynatıcı, Vcd Oynatıcı, Video, Sahne, Görüntü Kaydı, Projektör Perdesi, Barkovizyon, Kürsü, Müzik Yayını, Slayt Oynatıcı, Tepegöz, Flipchart, TV, Yazı Tahtası, Faks, Klima,

 

 

 

ÜCRETLİ

 

 

Antakya Ottoman Palace Thermal: Masaj, Çamaşırhane, 24 saat oda servisi, Kese, Telefon, Minibar, Özel aile banyoları (termal), Cilt bakımı, kürler ve SPA hizmetleri hizmetleri ücretli olarak sunulmaktadır.

 

 

 

ÜCRETSİZ

 

 

Antakya Ottoman Palace Thermal: Fitness Center, Sauna, Türk Hamamı, Aqua Park, Termal Havuzlar, Buhar Odasi (Fin Hamamı), Otopark , Mini Clup, Tenis Kortu , Halı Saha, Basketbol, Voleybol, Termal, jakuzi hizmetleri ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Ücretsiz servisler: Bebek yatağı, mama sandalyesi, emanet kasa (şifreli), Wireless (lobby ve odada), otopark

 

 

 

PLAJ - HAVUZ

 

 

 

 

 

 

AKTİVİTELER

 

 

Antakya Ottoman Palace Thermal: 1 Açık Yüzme Havuzu 3 Kapali Yüzme Havuzu Termal Havuz, Sauna, Masaj, Fitness Merkezi, Çocuk Havuzu, Türk Hamamı, Fin Hamamı, Sağlık Merkezi, Kuaför, Bahçe , Çocuklar için oyun alanı ,Sinema.
Spor: Mini Futbol, Tennis, Voleybol,Basketbol

Faydalı Olduğu Hastalıklar:

  • Yumuşak doku romatizmaları
  • Kronik bel ağrısı
  • Eklem hastalıkları
  • Romatizmal hastalıklar
  • Cilt hastalıkları
  • Kadın hastalıkları
  • Kalp, damar ve solunum yolu hastalıkları
  • İnme
  • Sinirsel ağrılar
  • Ortopedik ameliyatlar ve kırıklar sonrası iyileşme dönemi

Servisler: Sağlık Odası , Market , Kuru Temizleme , Çamaşır ve Ütü Servisi , Doktor , Uyandırma Servisi , Internet , Resepsiyonda Emanet Kasası , Jeneratör , Araçlık Açık Otopark,

16 EYLÜL-2013-ARALIK - 2013 DÖNEMİ FİYATLARIMIZ...

 

HAFTAİÇİ-HAFTASONU FİYAT FARKI YOK...

 

4 GECE ALTINDAKİ KONAKLAMALARDA GÜNLÜK HB ÜCRETİMİZ;

TEK KİŞİLİK ODA                                : 210 TL

İKİ KİŞİLİK ODA                                  : 280 TL

ÜÇ KİŞİLİK ODA                                 : 385 TL

 

SUİT ODA 2 kişi :420 TL, 3 kişi : 440TL, 4 kişi : 500 TL

 

4-5-6 GECE KONAKLAMALARDA GÜNLÜK HB ÜCRETİMİZ;

TEK KİŞİLİK ODA                                : 190 TL

İKİ KİŞİLİK ODA                                  : 250 TL

ÜÇ KİŞİLİK ODA                                 : 345 TL

 

SUİT ODA 2 kişi :375 TL, 3 kişi : 400 TL, 4 kişi :450 TL

 

7 GECE ve ÜZERİ KONAKLAMALARDA GÜNLÜK HB ÜCRETİMİZ;

TEK KİŞİLİK ODA                                : 165 TL

İKİ KİŞİLİK ODA                                  : 220 TL

ÜÇ KİŞİLİK ODA                                 : 310 TL

 

SUİT ODA 2 kişi :330 TL, 3 kişi : 350 TL, 4 kişi :400 TL

Etiketler: